GRAFICA PENTRU TIPAR

In cazul in care nu aveti materialele pentru tipar gata realizate, va oferim servicii creative de grafica specializata pentru tipografie.

Veti avea acces online la unul dintre graficienii nostri (Telefon / E-mail / Skype / WhatsUp) si veti lucra impreuna pentru corecturi finale si rectificari, pana cand veti fi deplin multumiti si veti acorda bunul de tipar. Apoi designerul pregateste materialul si il lanseaza in productie.

Spre deosebire de alte tipografii care in graba nu sunt preocupate de calitatea lucrarii si tiparesc exact ceea ce li se da, noi verificam si pregatim cu atentie fiecare lucrare. Pregatirea pentru tipar contine mai multe etape importante cum ar fi: convertirea textului la curbe, convertirea imaginilor la cel putin 300 dpi in format de culoare CMYK, facuta prelungirea de fonta, fixarea marcilor de taiere, big sau stanta si altele.

Tariful orar pentru grafica este de 50 lei. Orientativ, un flyer 1/3 din A4 este gata (creatie, corecturi finale, pregatire) in aproximativ 2 ore iar un pliant 3/3 din A4 in 3 - 4 ore, in functie de calitatea si cantitatea materialelor pe care ni le furnizati.

Creatie grafica pliante si flyere
distribuire flyere pliante
DESENAM TIPARIM DISTRIBUIM
distribium pliante
Contact: 0773.937.563
grafica flyere si pliante bucuresti
CREATIE GRAFICA PENTRU PLIANTE SI FLYERE
RAPID - IMPECABIL - PRETURI FARA CONCURENTA!
DESENAM TIPARIM DISTRIBUIM
design grafic materiale tiparite bucuresti
Creatie grafica si tipografie flyere si pliante. Distribuim pliante si flyere la cutiile postale. Amplasare door hanger la clanta usii.
grafician flyere pliante graficieni bucuresti pliante flyer-e firma distributie materiale tiparite firma distributie materiale de reclama